aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Το επικρατέστερο σχήμα για Καταλά και Αυγουστή

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Το επικρατέστερο σχήμα για Καταλά και Αυγουστή

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ είναι το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, με το οποίο θα κλείσουν τα ματς του τριημέρου. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για την αποψινή σύγκρουσή τους και οι προπονητές του έχουν κατασταλάξει στα σχήματα που θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο του «ΑΕΚ Αρένα».

Ο προπονητής των γηπεδούχων Νταβίδ Καταλά, αναμένεται να στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που συνήθως αποτελούν τις βασικές επιλογές του. Ο Toύμπας κάτω από δοκάρια. Οι Ροσάλες, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Τάντι στην άμυνα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, οι Άμπραχαμ, Μάμας και στα άκρα, δεξιά ο Ακοράν και αριστερά ο Εσπινόσα. Στην επίθεση, οι Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊρ.

Όσο για τον Σωφρόνη Αυγουστή, για το αποψινό ματς του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ δεν υπολογίζονται οι Εντονγκαλά, Μάγκλιτσα, Ντανίλο και Νταουσβίλι. Το πιθανό σχήμα είναι το ακόλουθο: Σκουφέτ, Καρώ, Βινίσιους, Σάβιτς, Τσεπάκ (ή Θεοδώρου), Λουντεμό, Σόουζα, Σαμπάλα, Νατέλ, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια. Διαθέσιμοι είναι μετά από καιρό είναι οι Πολυκάρπου και Ντε Βινσέντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ