aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ: Αμυντικοί… γρίφοι του Σωφρόνη ενόψει Ανόρθωσης

ΑΕΚ: Αμυντικοί… γρίφοι του Σωφρόνη ενόψει Ανόρθωσης

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το τελευταίο της χαρτί για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα θα παίξει μεθαύριο η ΑΕΚ με αντίπαλο την Ανόρθωση. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Οι κιτρινοπράσινοι είχαν στη διάθεσή τους περίπου δύο εβδομάδες ώστε να αφήσουν πίσω τους τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα (πέντε ήττες στα τελευταία εφτά ματς) και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το επικείμενο παιχνίδι.

Μαζεύτηκαν ωστόσο πολλά προβλήματα στην άμυνα, στα οποία καλείται να βρει λύσεις ο Σωφρόνης Αυγουστή. Οι Μικέλ Γκονθάλεθ και Ντάνιελ Μοϊσόφ αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή τους. Εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία ότι θα προλάβουν. Σε αντίθετη περίπτωση θα προστεθούν στη λίστα των απουσιών στην άμυνα μαζί με τους Κέβιν Λαφράνς και Τζοάν Τρουγιόλς.

Αντίθετα, ευχάριστα νέα προκύπτουν όσον αφορά στους μέχρι πρότινος τραυματίες Ιβάν Τρισκόφσκι και Τομ Χέιτλι. Αμφότεροι επέστρεψαν και προπονήθηκαν σε κανονικό ρυθμό, δηλώνοντας «παρών» στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ενσωματώθηκε και ο διεθνής Στεφάν Σπιρόφσκι.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΑΕΚ ενημέρωσε για τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού, το οποίο αφορά ποδοσφαιριστή της ομάδας: «H ΑΕΚ Λάρνακας ενημερώνει ότι έχει εντοπιστεί θετικό κρούσμα Covid-19, το οποίο αφορά ποδοσφαιριστή μας». Καθησύχασε ωστόσο όσον αφορά στα αποτελέσματα των υπόλοιπων τεστ: «Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασε από τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Covid-19 και όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ