Άδραξε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ          

Δύο ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκαν προς το παρόν από τον Ολυμπιακό, αμφότεροι από το κυπριακό πρωτάθλημα. Και αν για τον Πάρη Ψάλτη, ο οποίος προέρχεται από τον Ερμή, δεν ακολούθησε ενθουσιασμός στο άκουσμα της απόκτησή του, δεν ισχύει το ίδιο για τον Εγιόνγκ Ενόχ. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τη σπουδαία καριέρα και την πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα των βυσσινί, θα αγωνίζεται για τη νέα σεζόν με τα μαυροπράσινα.

Για την απόκτησή του, ο Χριστόφορος Τορναρίτης δεν έχασε καιρό και με το τέλος του περασμένου πρωταθλήματος τον προσέγγισε. Άλλωστε, το ενδιαφέρον για τον Καμερουνέζο διεθνή χαφ αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας (Goal.com.cy) στις 24 του περασμένου Μαΐου. Η διοίκηση του Ολυμπιακού επωφελήθηκε του γεγονότος ότι ο Ενόχ δεν δεσμευόταν με την ΕΝΠ για τη νέα σεζόν, έκανε την προσφορά της, που κρίθηκε ικανοποιητική και έλαβε θετική απάντηση.

Πλέον, εξετάζεται η λίστα ποδοσφαιριστών που προέκυψε από το ταξίδι του Πάμπου Χριστοδούλου στην Πορτογαλία. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, σύντομα θα προκύψει εξέλιξη και από το… ιβηρικό μέτωπο και σταδιακά θα γεμίζει η… αποθήκη όπλων της ομάδας του Τακτακαλά.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ