4 κόκκινοι φάκελοι στην Αστυνομία, ο ένας για παιχνίδι κυπέλλου

Τέσσερις κόκκινοι φάκελοι έχουν σταλεί από την ΚΟΠ στην Αστυνομία για αγώνες στους οποίους η UEFA έχει σοβαρές ενδείξεις ότι υπήρξε προσυνεννόηση για το τελικό αποτέλεσμα. 

Κληθείς να σχολιάσει τις ραγδαίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και την αναστολή του πρωταθλήματος ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης μιλώντας στα ΜΜΕ ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έφτασαν στην Αστυνομία (από την ΚΟΠ) τέσσερις κόκκινοι φάκελοι. Οι τρεις αφορούν παιχνίδια του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και ο ένας αγώνα κυπέλλου στον οποίο επίσης συμμετείχαν ομάδες της Β’ Κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης: Τα ρεζιλίκια στη Β’ Κατηγορία οδήγησαν σε αναβολή

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν έρθει στην αστυνομία οι φάκελοι, αφού έγινε καταγγελία από αρμόδιο λειτουργό της ΚΟΠ για τέσσερις ποδοσφαιρικούς αγώνες. Οι τρεις αφορούν αγώνες Β’ Κατηγορίας και ο άλλος αγώνα κυπέλου που αφορά ομάδες της Β’ Κατηγορίας», ανέφερε η ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Ας τους φτύσουν, όσοι ακόμη διατηρούν αντιστάσεις!

Ο Ανδρέας Αγγελίδης τόνισε ότι η Αστυνομία άρχισε ήδη την λήψη καταθέσεων για διερεύνηση των τεσσάρων αγώνων, ενώ ανέφερε πως και στο παρελθόν διερευνήθηκαν παρόμοιες υποθέσεις, χωρίς όμως να προκύψει μαρτυρία.

Διαβάστε επίσης: Β΄ Κατηγορία: Πρωταθλητές στο άσσος ημίχρονο – διπλό τελικό με αποδείξεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ