aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

2.20 η Δόξα, 2.30 η Αλκή στη Bet on Alfa

Μέρος δεύτερο στην 4η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Στο Μακάρειο στάδιο στις 18:00 η Δόξα θα υποδεχτεί τη Νέα Σαλαμίνα και στις 19:00 στη Λάρνακα θα γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αλκή και τον Άρη.

Προσφέρονται και για τους δύο σημερινούς αγώνες στοιχηματικές επιλογές από τη Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και Online, στο www.betonalfa.com.cy. Αν και δεν ξεχωρίζει στις στοιχηματικές επιλογές κάποια ομάδα σαν ακλόνητο φαβορί, οι γηπεδούχες ομάδες Δόξα και Αλκή έχουν τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις αποδόσεις τους.

Αναλυτικά οι αποδόσεις στις κύριες κατηγορίες στη Bet on Alfa, έχουν ως εξής:

18:00 Δόξα-Νέα Σαλαμίνα: Για το ματς στο Μακάρειο, η Δόξα έχει απόδοση 2.20 για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Το διπλό προσφέρεται στο  3.00 και η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.20.

Η απόδοση για το over 2.5 goals είναι στο 1.95, για το under 2.5 goals στο 1.65, ενώ στο 1.65 προσφέρεται επίσης η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

19:00 Αλκή-Άρης: Η απόδοση για τη νίκη της γηπεδούχου Αλκής είναι στο 2.30. Το διπλό για νίκη του Άρη έχει απόδοση 2.90 και για το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.20. Στο 2.10 προσφέρεται η απόδοση για το over 2.5 goals και στο 1.60 για το under 2.5 goals, ενώ στο 1.90 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται επίσης και άλλες πολλές επιλογές, για τις αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος στις οποίες μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ