aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ18 «χρυσοί» βαθμοί

18 «χρυσοί» βαθμοί

Mε αυτά και με αυτά, μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της α΄φάσης του πρωταθλήματος. Όλες κι όλες, έξι αγωνιστικές απέμειναν πριν πέσει η καρό σημαία της μεγάλης διαδρομής, κάτι που θα σηματοδοτήσει αυτομάτως τον διαχωρισμό των ομάδων της Α΄Κατηγορίας σε δύο ομίλους, χαράσσοντας την πορεία πλεύσης κατά τη δεύτερη και τελική κούρσα του μαραθωνίου (πλέι οφ).

Στο τραπέζι βρίσκονται 18 διαθέσιμοι βαθμοί για κάθε ομάδα. Στο κάθε σύνολο, γίνονται υπολογισμοί, προσμετρώντας το αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι το πρώτο «τσεκ πόιντ». Με βάση τα σημερινά δεδομένα, πέντε ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμο σταυροδρόμι. Η 8η ΑΕΛ (28 β.), η 7η Νέα Σαλαμίνα (31 β.), ο 6ος Απόλλων (32 β.), η 5η Ομόνοια (34 β.) και ο 4ος Άρης (37 β.), θα δώσουν τη μάχη των μαχών για να κλειδώσουν θέση στο πρώτο γκρουπ και κυρίως, να τεθούν στην αφετηρία των πλέι οφ με εκείνη τη βαθμολογική συγκομιδή που θα τους επιτρέψει να κυνηγήσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ανόρθωση, υπενθυμίζουμε, είναι στο -10 από την 6η θέση. Η 1η ΑΕΚ (47 β.), ο 2ος ΑΠΟΕΛ (46 β.) και η 3η Πάφος FC (44 β.) που ξεχώρισαν, εννοείται πως αφενός δεν θέλουν να δώσουν… δικαιώματα σε αυτές που τις ακολουθούν και αφετέρου, να εκσφενδονιστούν στη μάχη του τίτλου.

Το κάτω διάζωμα, την ίδια ώρα,  φλέγεται! Τρεις ομάδες θα πουν «αντίο» και επί της παρούσης, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Ακρίτας, Δόξα, Ολυμπιακός και Παραλίμνι, θα δώσουν τη μάχη, χωρίς ωστόσο η Καρμιώτισσα, να αισθάνεται άνετη.

Προσδεθείτε, λοιπόν, για τυχόν αναταράξεις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ