Με επιτυχία το τουρνουά παλαιμάχων ΟΠΑΠ Ομίλου Λευκωσίας (pics)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 14ο ποδοσφαιρικό τουρνουά παλαιμάχων ΟΠΑΠ Ομίλου Λευκωσίας, που διεξήχθη στο ΓΣΠ, τη Παρασκευή 13/4/18 και στο οποίο συμμετείχαν, 4 ομάδες, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός και Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου. Παλιές δόξες του ποδοσφαίρου ξαναβρέθηκαν στα γήπεδα και θυμήθηκαν τα παλιά ομορφα χρόνια και αγωνίστηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό, αναδεικνύοντας έτσι το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

Στον τελικό του τουρνουά, η ομάδα της Ομόνοιας νίκησε την πάρα πολύ καλή ομάδα του ΑΠΟΕΛ με 2-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Τα γκολ σημείωσαν, ο Δημήτρης Μάρης και Αλέξης Πίττας. Προηγήθηκαν οι ημιτελικοί, όπου η Ομόνοια κέρδισε τον  Ολυμπιακό με 4-3 και το ΑΠΟΕΛ τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου, με 5-2. Το βράδυ της ίδιας μέρας, σε ειδική εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη ταβέρνα του Νίκου Χαραλάμπους, έγινε η απονομή των επάθλων που αθλοθέτησε η συνδιοργανώτρια του τουρνουά και Επίσημη χορηγός του Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, φίλαθλη εταιρεία Carlsberg.

Πέραν από τις βραβεύσεις όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά, βραβεύτηκαν επίσης, η πρωταθλήτρια του τουρνουά, ομάδα της Ομόνοιας, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τουρνουά, Αλέξης Πίττας. Αναμνηστικά μετάλλια απονεμήθηκαν και στους διαιτητές που διαιτήτευσαν τους αγώνες. Επίσης βραβευτηκαν  παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στο κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς και σημαντικοί αθλητικοί παράγοντες για την πολύχρονη σημαντική προσφορά τους στο κυπριακό ποδόσφαιρο και τη στήριξη τους στις δραστηριότητες του Όμιλου Παλαιμάχων Λευκωσίας.

Στην εκδήλωση μίλησε πρόεδρος του Ομιλου, Πέπης Ιακώβου, ο οποίος ευχαρίστησε τον έντιμο Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου, που έθεσε υπό την αιγίδα του το 14ο ποδοσφαιρικό τουρνουά παλαιμάχων ΟΠΑΠ Ομίλου Λευκωσίας. Ευχαρίστησε  επίσης τον Δήμαρχο Στροβόλου Αντρέα Παπαχαραλάμπους ο οποίος έθεσε υπό την αιγίδα του το τουρνουά, καθώς και τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσαντίνο Γιωρκάτζιη, που τίμησε με τη παρουσία την εκδήλωση και για τη διαχρονική στήριξη του στον Όμιλο.

Ευχαριστίες επίσης εξέφρασε προς όλους όσοι τιμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά καθώς και τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό. Τόνισε, ότι ο στόχος επετεύχθηκε και έχει σταλεί το μήνυμα, σε συνεργασία πάντοτε με τον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο και τη Carlsberg, «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ- ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ».

Τελειώνοντας ο Πέπης Ιακώβου, ευχαρίστησε τον Μέγα χορηγό, ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, την Επίσημη χορηγό, φίλαθλη εταιρεία Carlsberg και την χορηγό Συνεργατικη Κυπριακή Τράπεζα, καθώς και τους υποστηρικτές του τουρνουά, Sofroniou Electronics, Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προιόντα Λτδ, Αλάμπρα, Φούρνοι Ζορπάς και Ταβέρνα Νίκου Χαραλάμπους.

Τέλος εκ μέρους όλων των παρευρισκομένων, συγχάρηκε τον Παγκύπριο Αντιναρκωτικο Σύνδεσμο για το ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί. Στην εκδήλωση, η πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου, Νάτια Καρακούλα, συγχάρηκε και ευχαρίστησε τον Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Όμιλο για την κοινωνική του προσφορά. Στο πρόγραμμα που ακολούθησε, οι παλαίμαχοι απόλαυσαν τα εύγεστα εδέσματα της ταβέρνας και είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ