Μια αλλιώτικη επανεκκίνηση

Με νέο προπονητή στον πάγκο ο Άρης θα επιδιώξει σήμερα να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα, νικώντας τον Ερμή στο Τσίρειο...

ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με νέο προπονητή στον πάγκο ο Άρης θα επιδιώξει σήμερα να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα, νικώντας τον Ερμή στο Τσίρειο. Η προτελευταία θέση όπου βρίσκεται η «Ελαφρά Ταξιαρχία» την αναγκάζει να παλέψει με πάθος για να πάρει βαθμούς.

Στην έδρα τους, με τον Φρεντερίκ Βαντερμπίστ στον πάγκο, οι πράσινοι καλούνται να μην αφήσουν τον αγώνα να περάσει χωρίς να πάρουν κέρδος. Η αποστολή τους θα είναι δύσκολη. Πέραν από την παρουσία και τις εντολές του Βέλγου τεχνικού, θα χρειαστεί πολλή και επίπονη δουλειά από τους παίκτες στο γήπεδο.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό, όπως και τα προηγούμενα, αλλά πιο πολύ το μπαλάκι βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Άρη. Σε κανένα από τα προηγούμενα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να έχουν σταθερή απόδοση, που θα τους επέτρεπε να έχουν απαιτήσεις. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, έφεραν την ομάδα στη δύσκολη θέση που είναι τώρα.

Ο Βαντερμπίστ έχει δει τους ποδοσφαιριστές του μόνο σε τρεις προπονήσεις και δεν έχει προλάβει να περάσει πολλά από τα στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι της ομάδας. Το ζητούμενο σήμερα είναι να καταθέσουν πάθος οι παίκτες και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλό τους να κάνει το παιχνίδι του.

Άμεση επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θα επιδιώξει σήμερα ο Ερμής, ο οποίος ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Οι «φτεροπόδαροι», μετά την ήττα τους από τη Νέα Σαλαμίνα έκαναν διάφορες συσκέψεις και συναντήσεις για να διαπιστώσουν τι δεν πήγε καλά στα τελευταία παιχνίδια και έδειξαν μια κακή εικόνα.

Στο σημερινό τους παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού είναι αισιόδοξοι ότι η εικόνα τους θα είναι πολύ καλύτερη και θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Τσίρειο. Ο Νίκος Παναγιώτου δεν υπολογίζει στους Σίργκι και Φερνάντες, ενώ ο Αλεξίου δύσκολα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Μαϊσουράντζε, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και να ενισχύσει την ομάδα του. Πιθανό είναι και το σενάριο να δούμε τον Μασίνουα στο αρχικό σχήμα και να μένει εκτός ενδεκάδας ο Ντα Σίλβα. Όποιοι κι αν επιλεγούν από τον προπονητή για την αρχική ενδεκάδα, ο στόχος είναι ένας: Μόνο η νίκη.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ