aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚριστιάνο Ρονάλντο: «H ιστορία μου στη Ρεάλ έχει γραφτεί, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να...

Κριστιάνο Ρονάλντο: «H ιστορία μου στη Ρεάλ έχει γραφτεί, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει με το όνομά μου» (pic)

Το ρεπορτάζ του Chiringuito περί επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ προκάλεσε την αντίδραση του Κάρλο Αντσελότι, αλλά και του ίδιου του 36χρονου Πορτογάλου σταρ, ο οποίος πήρε θέση μέσω ανάρτησης στα social media.

«Ο καθένας που με ξέρει, γνωρίζει πόσο συγκεντρωμένος είμαι στη δουλειά μου. Λιγότερα λόγια και περισσότερη δράση, αυτό είναι το μότο που με οδηγεί από την αρχή της καριέρας μου. Ωστόσο, πρέπει να πάρω θέση για όλα όσα γράφτηκαν και λέχθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Πέρα από την έλλειψη σεβασμού σε μένα ως άνθρωπος και παίκτης, ο επιπόλαιος τρόπος που το μέλλον μου καλύπτεται από τα media αποτελεί έλλειψη σεβασμού για όλες τις ομάδες που εμπλέκουν αυτές οι φήμες, όπως και για τους παίκτες και τους προπονητές τους.

Η ιστορία μου στη Ρεάλ έχει γραφτεί. Έχει καταγραφεί. Με λέξεις και αριθμούς, με τρόπαια και τίτλους, με ρεκόρ και πρωτοσέλιδα. Είναι στο Μουσείο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και στο μυαλό των οπαδών.

Και πάνω από όσα έχω καταφέρει, θυμάμαι ότι αυτά τα εννιά χρόνια είχα μια σχέση βαθύτατου σεβασμού με τους οπαδούς, σεβασμό που κρατώ μέχρι σήμερα. Ξέρω ότι οι αληθινοί οπαδοί της Ρεάλ θα με έχουν στις καρδιές τους και θα τους έχω και εγώ.

Όπως το πιο πρόσφατο δημοσίευμα στην Ισπανία, έχουν υπάρξει πολλές ειδήσεις που με συνδέουν με πολλά πρωταθλήματα, χωρίς κανείς να νοιάζεται να μάθει την αλήθεια.

Σπάω τη σιωπή μου τώρα να πω ότι δεν θα επιτρέπω σε ανθρώπους να παίζουν με το όνομά μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στην καριέρα και τη δουλειά μου, προετοιμαζόμενος για τις προκλήσεις που έχω να αντιμετωπίσω. Τα υπόλοιπα; Τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ