aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΚλοπ: «Nα βρούμε τρόπους να αμυνόμαστε διαφορετικά»

Κλοπ: «Nα βρούμε τρόπους να αμυνόμαστε διαφορετικά»

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι προβληματισμένος με τον τρόπο που αμύνονται οι παίκτες της Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αλλάξουν την προσέγγισή τους.
Ο Γερμανός τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Ρέιντζερς για το Champions League, στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, σημειώνοντας ότι πρέπει να βρει λύση.

«Όταν εντοπίζεις ένα πρόβλημα και πιστεύεις ότι έχεις τη λύση, περιμένεις ότι η λύση θα είναι άμεση και με επιρροή, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Δεχόμαστε παρόμοια γκολ, έχουν μπει με τον ίδιο τρόπο. Οπότε, ναι, πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς.

Η άμυνα είναι τέχνη και λειτούργησε σε εμάς πολύ καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά, καθώς δεν λειτουργεί, συνειδητοποιείς ότι πρέπει να επιστρέψεις στα βασικά.

Αν μπορούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες με τρόπους να αμυνόμαστε διαφορετικά, πρέπει να το κάνουμε», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής ενόψει του αγώνα με τη Ρέιντζερς για τους ομίλους του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ