aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κληρώνει… θηρίο για τον Ολυμπιακό

Το θηρίο που θα φέρει η κληρωτίδα στο δρόμο του, στη φάση των «32» του Europa League, θα μάθει σήμερα το μεσημέρι ο ΟλυμπιακόςΘηρίο, επειδή πρόκειται για ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να συνεχίσουν και στην επόμενη φάση του Champions League ή να ήταν τα προηγούμενα χρόνια στη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το έργο για τους Πειραιώτες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο στο δρόμο για τους «16» της δεύτερης της τάξει διοργάνωσης της UEFA.Ο Ολυμπιακός μαζί με την Ρέιντζερς, την Ρεάλ Σοσιεδάδ, τη Νάπολι, τη Λάτσιο, Μπράγκα, την Μπέτις και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα αντιμετωπίσουν μία από τις Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σέριφ Μπαρτσελόνα, Αταλάντα, Σεβίλλης και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Από τις παραπάνω σε νοκ-άουτ ο Ολυμπιακός έχει παίξει μόνο με Σεβίλλη και Σέριφ. Από την ομάδα της Ανδαλουσίας είχε αποκλειστεί στο Κύπελλο UEFA της σεζόν 1995-96, ενώ την ομάδα της Μολδαβίας την έχει… πετάξει εκτός στα play-offs του Champions League το 2009.Τα πρώτα παιχνίδια των play-offs του Europa League είναι προγραμματισμένα για τις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μια βδομάδα μετά, στις 24 του ίδιου μήνα.

Εν τω μεταξύ, τα έσοδα των Πειραιωτών μέχρι στιγμής από την ευρωπαϊκή τους πορεία ξεπερνούν 11 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από εισιτήρια, χορηγούς κλπ., ενώ υπάρχει προοπτική να αυξήσει πολύ ακόμη τα έσοδά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ