aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAKicker: «Δίνει 25 εκατ. ευρώ για τον Μαυροπάνο η Γουέστ Χαμ»

Kicker: «Δίνει 25 εκατ. ευρώ για τον Μαυροπάνο η Γουέστ Χαμ»

Πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου ετοιμάζεται να καταθέσει σύμφωνα με την «Kicker» η Γουέστ Χαμ.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με την φανέλα της Στουτγκάρδης.

Μία εξ αυτών είναι και η Γουέστ Χαμ, η οποία σύμφωνα με την «Kicker» είναι διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον 24χρονο άσο.

Ο Έλληνας στόπερ αγωνίζεται ως δανεικός στην Στουτγκάρδη , από την Άρσεναλ όπου και ανήκει η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2018 από τον  ΠΑΣ Γιάννινα και τον είχε δώσει αρχικά δανεικό στη Νυρεμβέργη μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Την τρέχουσα σεζόν ο Μαυροπάνος, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα της γερμανικής ομάδας έχει καταγράψει στο ενεργητικό του πέντε γκολ και  μια ασίστ σε 30 αγώνες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ