aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΚαι τώρα πόλεμος Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, αντιμέτωπες για τον Χάαλαντ

Και τώρα πόλεμος Ρεάλ – Μπαρτσελόνα, αντιμέτωπες για τον Χάαλαντ

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σχεδιάζουν μεθοδικά τις κινήσεις τους για να τεθούν αντιμέτωπες σε ένα διαφορετικό… classico: σε αυτό που θα έχει «έπαθλο» τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Εδώ και πολλούς μήνες το όνομα του νεαρού Νορβηγού «παίζει» πρώτο πρώτο στα μεταγραφικά σενάρια. Από όταν άφησε τη Σαλτσμπουργκ για να πάει στη Ντόρτμουντ ήταν βέβαιο πως στους Βεστφαλούς δεν θα έμενε για πολλά χρόνια. Και τώρα είναι πια βέβαιο πως η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει εκεί. Ναι, αλλά που θα πάει;

Ο ίδιος ο Χάαλαντ φαίνεται πως έχει δείξει την προτίμησή του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, θέλει δηλαδή να φορέσει τη φανέλα είτε της Ρεάλ Μαδρίτης είτε της Μπαρτσελόνα. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον ήθελε, κατόπιν εισήγησης του Ραλφ Ράνγκνικ, αλλά ο Νορβηγός δεν δείχνει να… ψήνεται.

Καθώς η διοίκηση της Ντόρτμουντ βλέπει το… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νορβηγό έχει ήδη αρχίσει, του έχει ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε να κάνει γνωστή την απόφασή του για το αν όντως θα φύγει στο τέλος της φετινής σεζόν εντός του Ιανουαρίου.

Και στην Ισπανία το θέμα του Χάαλαντ «παίζει» πρώτο εδώ και καιρό σε μαδριλένικο και καταλανικό Τύπο καθώς Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι έτοιμες να αναμετρηθούν για χάρη του ποδοσφαιριστή. Με τον τρόπο της η κάθεμια. Δηλαδή, η μεν «βασίλισσα» χωρίς να… διαφημίζει τις κινήσεις της, οι δε Καταλανοί «φωνάζοντάς» το, όπως έχει κάνει τις προηγούμενες ημέρες ο Ζοάν Λαπόρτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ