aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΊντερ: «Σφήνα» της Τσέλσι για Σκρίνιαρ!

Ίντερ: «Σφήνα» της Τσέλσι για Σκρίνιαρ!

Την περίπτωση του Μίλαν Σκρίνιαρ φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει η Τσέλσι, η οποία… ονειρεύεται τον Σλοβάκο μαζί με τον Ματάις Ντε Λιχτ για ενίσχυση στα στόπερ.

Όλο και αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Μίλαν Σκρίνιαρ! Ο Σλοβάκος στόπερ αποτελεί ένα από τα πολυπόθητα ονόματα που… κυκλοφορούν στη μεταγραφική αγορά, με την Παρί Ζεν Ζερμέν να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συνεχείς επαφές με την Ίντερ προκειμένου να ολοκληρώσει τo deal.

Ωστόσο, όπως φαίνεται οι Παριζιάνοι δεν «παίζουν» πλέον μόνοι τους. Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τις τελευταίες ώρες στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η Τσέλσι, η οποία ψάχνει δυο ονόματα για να αντικαταστήσει τους Ρούντιγκερ – Κρίστενσεν και να συνθέσει ένα εκρηκτικό δίδυμο στα στόπερ.

Μέχρι πρότινος οι δυο εκλεκτοί φέρονταν να είναι οι Ματάις Ντε Λιχτ και Ζιλ Κουντέ, όμως ο τελευταίος φαίνεται πως έπεσε δραματικά στην… ιεραρχία και έδωσε πλέον τη θέση του στον Σκρίνιαρ.

Για την ώρα πάντως η Παρί εξακολουθεί να βρίσκεται στην pole position, αν και όσο δεν υπάρχει οριστική συμφωνία τα πάντα παραμένουν ανοιχτά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ