aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΊντερ: Οι οπαδοί της αγοράζουν μετοχές για οικονομική στήριξη

Ίντερ: Οι οπαδοί της αγοράζουν μετοχές για οικονομική στήριξη

Η Ίντερ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει τα έξοδά της, προχωρώντας μάλιστα σε περικοπές όσον αφορά μισθούς και μπάτζετ. Αυτός άλλωστε ήταν και ο κύριος λόγος που ο Αντόνιο Κόντε, πριν από μερικούς μήνες, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι».

Οι οπαδοί του συλλόγου βλέποντας τις δύσκολες ημέρες που διανύει ο σύλλογος, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, θέλησαν να συνεισφέρουν κι εκείνοι από την πλευρά τους, προχωρώντας σε μία σπουδαία πρωτοβουλία.

Οπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του εγχειρήματος, Κάρλο Λοκατέλι, Ιταλός οικονομολόγος και πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οπαδοί της Ίντερ θα μπορούν να αγοράσουν μετοχές της ομάδας, προκειμένου την βοηθήσουν να ξεφύγει από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Θέλουμε να αναπτύξουμε ένα έργο μετοχικού οπαδού. Θέλουμε να ενισχύσουμε το Ίντερ με κεφάλαια ενσωματωμένα από πόρους θεσμικών επενδυτών. Αυτό συμβαίνει ήδη σε άλλους ένδοξους συλλόγους όπως στην Μπάγερν Μονάχου. Θέλουμε να συνεργαστούμε στενά με την ιδιοκτησία της Ίντερ, η οποία έχει ενημερωθεί για το έργο μας. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σε συνεργασία με τη Suning, η οποία έχει ενημερωθεί για τα πάντα. Ο μοναδικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την ομάδα που αγαπάμε.

Στόχος είναι να γίνει γνωστό το πρότζεκτ σε όλους τους οπαδούς της Ιντερ και να προσφέρουν πάρα πολλοί, αναλόγως την οικονομική δυνατότητα του καθενός. Και μπορεί να μην είναι αυτή η λύση σε όλα τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει το κλαμπ, αλλά είναι μια κίνηση που φέρνει τους οπαδούς ακόμη πιο κοντά στην ομάδα τους», ανέφερε στις δηλώσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ