aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΗ Παρί Σεν Ζερμέν έβγαλε 700 εκατομμύρια ευρώ χάρη στον Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν έβγαλε 700 εκατομμύρια ευρώ χάρη στον Μέσι

Τεράστια έσοδα έφερε ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τη Marca.

Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά μέτρια για τον Λιονέλ Μέσι, όπου μέτρησε 11 γκολ και 14 ασιστ σε 34 συμμετοχές, δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στην πρώτη χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο εκτός γηπέδου, αποδείχτηκε… λίρα εκατό για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευματα της Marca, η Παρί εξασφάλισε χάρη στον Αργεντίνο το εξωφρενικό ποσό των 700 εκατομμύρια ευρώ!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο σύλλογος σύναψε νέες χορηγικές συμφωνίες με πάνω από δέκα εταιρείες, με τον υπεύθυνο του σχετικού τμήματος, Μαρκ Άρμστρονγκ, να έχει αναφέρει πως «για συμφωνία που θα μας απέφεραν τρία με πέντε εκατομμύρια ευρώ, πλέον μπορούσαμε να ζητήσουμε από πέντε έως οκτώ».

Μεταξύ άλλων, είχε υπάρξει και συνεργασία με εταιρεία κρυπτονομισμάτων, η οποία φέρεται να απέφερε 300 εκατομμύρια στους Παριζιάνους!

Όσον αφορά στις φανέλες, υπολογίζεται ότι πουλήθηκαν πάνω από 600.000 με το όνομα και τον αριθμό του Αργεντίνου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βγουν μέχρι τα μισά της σεζόν τα… σπασμένα της σεζόν 2020/21 – ήτοι 41,5 «χαρτιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ