aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΗ FIFA άνοιξε έρευνα για την ρατσιστική επίθεση στον Ρισάρλισον

Η FIFA άνοιξε έρευνα για την ρατσιστική επίθεση στον Ρισάρλισον

Η FIFA άρχισε έρευνα για το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Τυνησία-Βραζιλία (1-5) στο Παρίσι, όταν οπαδός πέταξε μπανάνα στον Βραζιλιάνο επιθετικό της Τότεναμ, Ρισάρλισον.
Ήταν το 19ο λεπτό, όταν ο Ρισάρλισον έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στην «σελεσάο» κι έσπευσε να πανηγυρίσει στη γωνία του κόρνερ με τους συμπαίκτες του.

Τότε κάποιος από την εξέδρα πέταξε την μπανάνα στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί στο στάδιο Παρκ ντε Πρενς.

Η FIFA, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, συλλέγει όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό και η Τυνησία κινδυνεύει, εκτός από πρόστιμο, και με μερικό κλείσιμο του γηπέδου της στο επόμενο ματς, άσχετα εάν το φιλικό διεξήχθη σε ουδέτερη έδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ