aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΗ Έβερτον κλείνει τους Κόαντι και Ονανά, πάει και για Γκουέι

Η Έβερτον κλείνει τους Κόαντι και Ονανά, πάει και για Γκουέι

Η Έβερτον αρχίζει να «ζεσταίνεται» στο μεταγραφικό παζάρι και δείχνει έτοιμη να ολοκληρώσει τρεις νέες προσθήκες για το ρόστερ της.

Τα «ζαχαρωτά» του Φρανκ Λάμπαρντ κινούνται για να ενισχύσουν το υλικό της ομάδας και φαίνεται πως απέχουν πολύ λίγο από την ολοκλήρωση τριών μεταγραφικών κινήσεων. Οι Κόνορ Κόαντι της Γουλβς και Αμαντού Ονανά της Λιλ είναι οι δύο παίκτες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται πιο κοντά να φορέσουν την μπλε φανέλα της Έβερτον.

Ο 29χρονος Άγγλος σέντερ μπακ και αρχηγός της Γουλβς είναι κοντά στο να αποκτηθεί με δανεισμό και οψιόν αγοράς, που θα αγγίζει περίπου τα 14 εκατ. ευρώ ενώ ο 20χρονος Βέλγος αμυντικός μέσος, που δεν τα βρήκε στους όρους του συμβολαίου του με την Γουέστ Χαμ, θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Όμως, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν σταματά εκεί. Οι ιθύνοντές της διεξάγουν συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για να φέρουν πίσω τον Ιντρίσα Γκουεΐ, οι οποίες είναι σε καλό δρόμο. Ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος είχε πάρει μεταγραφή στους Γάλλους από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ πριν από τρία χρόνια αντί 30 εκατ. ευρώ κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην λίστα με τους «κομμένους» παίκτες της ομάδας, κάνοντάς τον μία αρκετά δελεαστική επιλογή για τα «ζαχαρωτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ