aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά Νέα Η Ελλάδα θέλει να διοργανώσει το Μουντιάλ του 2030 – Μαζί με Αίγυπτο και Σ....

 Η Ελλάδα θέλει να διοργανώσει το Μουντιάλ του 2030 – Μαζί με Αίγυπτο και Σ. Αραβία

Δημοσίευμα από την Αίγυπτο αναφέρει ότι η Ελλάδα θέλει να αναλάβει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 μαζί με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο.

Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχώρησε η αιγυπτιακή ιστοσελίδα cairo24.com, τονίζοντας πως η Ελλάδα ενδιαφέρεται να αναλάβει τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030 μαζί με την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως καθορίζονται οι τελικές ρυθμίσεις για την από κοινού υποψηφιότητα των τριών χωρών για την ανάληψη της 24ης κορυφαίας διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά: «Το Cairo 24 έμαθε από δικές του πηγές ότι στη συνάντηση τακτοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες, που περιελάμβαναν την παρουσίαση ενός εξαιρετικού φακέλου φιλοξενίας, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και να κερδίσει την ψήφο της Γενικής Συνέλευσης.

Οι πηγές, που αρνήθηκαν να κατονομαστούν, είπαν ότι ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Ashraf Sobhi, μίλησε για την πρόθεσή του να χτιστεί ένα μεγάλο γήπεδο στην πόλη El Alamein.

Αναμένεται ότι ο κ. Sobhi θα παρουσιάσει όλα τα αποτελέσματα της συνάντησης στην αιγυπτιακή κυβέρνηση, και όλα τα σημεία, που συμφωνήθηκαν, προκειμένου να γνωρίζει τις λεπτομέρειες, πριν κατατεθεί ο φάκελος.

Το Cairo 24 είχε αποκαλύψει την πρόθεση της Αιγύπτου να υποβάλει κοινό φάκελο για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030, καθώς είναι πρόθεση της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας της χώρας να φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα από τον τουρισμό, και να επωφεληθεί της οικοδομικής έκρηξης, που γνώρισε η χώρα την πρόσφατη περίοδο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ