aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η… αποκαθήλωση των Μέσι-Ρονάλντο

Για δεύτερη σερί χρονιά, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα παρακολουθήσουν από το… σπίτι τους τη συνέχεια του Champions League.

Τέλος εποχής; Αναρωτιέται ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Μετά τον Λιονέλ Μέσι, οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, γνώρισε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Τσόλο Σιμεόνε έδεσε… κόμπο την Γιουνάιτεντ και η Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε με το εισιτήριο της πρόκρισης από την κόκκινη μεριά του Μάντσεστερ. Σε ένα ματς που παιζόταν όλη η χρονιά για τους «κόκκινους διαβόλους», ο CR7 δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε μια φορά την εστία του Όμπλακ! Η τρίτη φορά που του συμβαίνει στο Champions League.

Ετσι, ο Κριστιάνο πήρε τη… σκυτάλη από τον Λιονέλ Μέσι, που ήπιε το πικρό ποτήρι την περασμένη βδομάδα. Με την Παρί Σεν Ζερμέν να εφεύρει έναν νέο ευφάνταστο τρόπο αποκλεισμού, αυτή τη φορά στην Μαδρίτη από τη Ρεάλ. Νωπές είναι άλλωστε οι μνήμες και από την απίστευτη γιούχα της Κυριακής. Με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να βρίσκεται στο στόχαστρο των Παριζιάνων οπαδών.

Το Champions League συνεχίζεται και δε θα έχει τη λάμψη των δυο παικτών που σημάδεψαν και σημαδεύουν το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, οι δυο αστέρες αποκλείονται στη φάση των «16» και θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν το υπόλοιπο της διοργάνωσης από τον καναπέ. Πέρυσι, ήταν η Παρί που έβαλε στοπ στα όνειρα του Μέσι και η Πόρτο, που έστησε… μπλόκο στον Κριστιάνο. Φέτος, ανέλαβαν δράση οι δυο ομάδες της Μαδρίτης. Ατλέτικο και Ρεάλ έφεραν ξανά στο τραπέζι τη συζήτηση για το τέλος εποχής.

Μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη ευρωπαϊκή αποτυχία, η αποκαθήλωση των Μέσι-Ρονάλντο φαίνεται πως είναι πλέον γεγονός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ