aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEH Αρσεναλ στο κόλπο για την απόκτηση του Στέρλινγκ

H Αρσεναλ στο κόλπο για την απόκτηση του Στέρλινγκ

Η ομάδα της Αρσεναλ μπαίνει «σφήνα» στην Μπαρτσελόνα και πάει να διεκδικήσει τον Ιανουάριο τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Αγγλος επιθετικός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα έχει δείξει και την απογοήτευσή του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην fετινή σεζόν.

Ο Γκουαρντιόλα άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί πως η πόρτα (της αποχώρησης) είναι ανοιχτή για όποιον δεν είναι χαρούμενος, με τον Στέρλινγκ να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να πάει σε ξένο πρωτάθλημα και δη στην Μπαρτσελόνα.

Ο επιθετικός της Σίτι ήταν και πάλι στον πάγκο χθες στο ματς της ομάδας του με την Μπριζ για το Champions League και μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Φοντέν, τον οποίο φαίνεται πως ο Πεπ εμπιστεύεται περισσότερο.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται καθώς η Αρσεναλ μπαίνει στο κόλπο για την απόκτησή του.

Και οι «κανονιέρηδες» σύμφωνα με την Mirror έχουν προβάδισμα καθώς οι σκέψεις δανεισμού για 1,5 χρόνο που κάνει η Μπαρτσελόνα, βρίσκει αντίθετη την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Αρσεναλ φέρεται να είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην αγορά του, ξοδεύοντας 85 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ