aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΈτσι θα αλλάξει την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Έτσι θα αλλάξει την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Ο Τσάβι δεν έχει προσληφθεί ακόμα επίσημα από την Μπαρτσελόνα, αλλά στην Ισπανία κάνουν ήδη λόγο για τις πρώτες του ενέργειες στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ισπανός προπονητής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει την Μπαρτσελόνα κι ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της στις 6 Νοεμβρίου κόντρα στην Θέλτα. Στην Ισπανία μάλιστα θεωρούν σίγουρη την πρόσληψη του Τσάβι από τους «μπλαουγκράνα» που θέλησαν να δώσουν και μερικές πινελιές στο νέο έργο που θα προσπαθήσει να δρομολογήσει ο 41χρονος τεχνικός.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος Ζεράρ Ρομέρο έχει εξασφαλίσει ότι μεταξύ των πρώτων αποφάσεων που θα πάρει ο Τσάβι θα είναι να επαναφέρει το 4-3-3 στην ομάδα, κάτι που ο Ρόναλντ Κούμαν δεν χρησιμοποιούσε σε συχνή βάση, όσο ήταν στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Μία ακόμη ενέργεια του θα είναι να ποντάρει στους Άνσου Φατί και Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς θεωρεί πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν να προσφέρουν πολλά στο μέλλον, για το σύλλογο. Ειδικά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, παρά τους συχνούς τραυματισμούς του.

Ωστόσο, θα ζητήσει και την ενίσχυση της ομάδας και συγκεκριμένα για τα «φτερά» της επίθεσης, προκειμένου να παίξει και το αγαπημένο του 4-3-3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ