aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΕλπίζουν για το Μουντιάλ στην Ιταλία, αν η FIFA αποκλείσει το Ιράν

Ελπίζουν για το Μουντιάλ στην Ιταλία, αν η FIFA αποκλείσει το Ιράν

Η απόφαση της Ομοσπονδίας του Ιράν να απαγορεύσει την παρουσία γυναικών στον αγώνα με τον Λίβανο, έδωσε… τροφή για σενάρια αποκλεισμού από την FIFA και ελπίδες στους Ιταλούς για το Παγκόσμιο του Κατάρ.

Πρόκειται για μία θεωρία που αναπτύχθηκε στην Ιταλία από τα ΜΜΕ αναφορικά με την πιθανότητα οι «ατζούρι» να δώσουν τελικά το παρών στα γήπεδα του Κατάρ.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν η FIFA σκέφτεται την τιμωρία του Ιράν για την απαγόρευση της παρουσίας των γυναικών στους αγώνες ποδοσφαίρου και τον αποκλεισμό του από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλωστε το Ιράν είχε λάβει μία αυστηρή προειδοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και το 2019 για το ίδιο ζήτημα.

Εφόσον η FIFA αποκλείσει το Ιράν, τότε θα «ανοίξει» μία θέση στο Μουντιάλ με τους Ιταλούς να ελπίζουν πως αυτή θα δοθεί στην χώρα που είναι υψηλότερα στο Raking. Και αυτή είναι η Ιταλία. Αυτό εφόσον φυσικά γίνει με αυτό τον τρόπο η επιλογή και όχι με την μορφή νέων αγώνων πλέι οφ ανάμεσα στους ηττημένους των τελικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ