aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ζορίστηκε, αλλά… καλά Χριστούγεννα!

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Προηγήθηκε με τον Κούσα, έχασε ευκαιρίες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον τρόπο στο φινάλε να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την νίκη με 3-1! Σεμπά, Καρντόσο, Φιγκέιρας τα γκολ του Ολυμπιακού που είχε και 2 δοκάρια!

Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός ζορίζεται με τον Παναιτωλικό. Η σχετική… παράδοση συνεχίστηκε και στο ματς του Καραϊσκάκη όπου οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 αλλά γύρισαν το ματς με σκορ 3-1, έχοντας και δύο δοκάρια. Σπουδαίο ματς από Τσόρι, μικρούς και Σεμπά. Αποδοκιμασίες μερίδας κόσμου και ξανά αμφισβήτηση σε Μπέντο.

ΜΕ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ ΑΡ. ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΠΑΡΝΤΟ

Ο Μπέντο προτίμησε να μην ξεκινήσει τον Ρέτσο αρ. μπακ. Αντ’ αυτού έβαλε στην 11άδα τον Ντε Λα Μπέγια αριστερά. Επίσης έχρισε βασικό και τον Πάρντο και τον Καρντόσο.

Η ερυθρόλευκη διάταξη: Λεάλι κίπερ, Φιγκέιρας δεξί μπακ, Ντα Κόστα και Βιάνα στο κέντρο της άμυνας και Ντε Λα Μπέγια αριστερά, άξονας με Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη και Μάρτινς, εξτρέμ οι Πάρντο και Σεμπά και φορ ο Καρντόσο.

ΜΕ 4-2-3-1 ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός με διάταξη 4-2-3-1 ξεκίνησε με τους εξής παίκτες: Κυριακίδης τέρμα, τους Μύγα, Κούσα, Χαντάκια και Τσοκάνη στα μετόπισθεν, Μάκο και Πάουλο στο κέντρο, Φάρλεϊ (Ρότσα) επιτελικό, Κλέσιο και Ουάρντα εξτρέμ και φορ τον Μαρκόβσκι.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΔΟΚΑΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το α’ μέρος είχε ρυθμό και φάσεις και για τις 2 ομάδες. Στο 5ο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε διπλή φάση με κεφαλιά Μιλιβόγεβιτς που αποκρούστηκε και μετά σουτ Ντε Λα Μπέγια έξω.

Στο 9′ όμως ο Φάρλεϊ Ρότσα είχε ένα τετ α τετ ελάχιστα άουτ. Στο 16′ ο Καρντόσο είχε μία τελική λίγο έξω. Στο 41′ ο Πάουλο είχε μία μεγάλη στιγμή με σουτ λίγο έξω. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καρντόσο είχε δοκάρι με σκαστό σουτ του και έτσι έληξε το α’ μέρος. Συνολικά ο Ολυμπιακός πάντως δεν είχε θετικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να στέκεται ιδιαίτερα καλά.

ΤΟ ΕΚΑΝΕ 4-4-2 ΜΕ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ

Ο Μπέντο έβγαλε στο ημίχρονο τον αρνητικό Φορτούνη και έβαλε τον Ανδρούτσο. Γύρισε το σχήμα σε 4-4-2 για να βοηθήσει την ομάδα του δημιουργικά και επιθετικά και να βρει γκολ.

Ο ΚΟΥΣΑΣ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ 0-1

Στο 52ο λεπτό η άμυνα του Ολυμπιακού βρέθηκε σε άλλο γήπεδο, ο Κούσας πήρε την κεφαλιά αφύλαχτος και με τον Βιάνα στην πλάτη του και σκόραρε μετά από φάουλ του Φάρλεϊ Ρότσα. Έτσι έγινε το σκορ 0-1.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΣΟΡΙ, ΤΟ 1-1 ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ

Το 0-1 αποτέλεσε την αφορμή για να υπάρξουν αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου αλλά συνθήματα και… φωνές για τον Τσόρι Ντομίνγκες. Στο 61′ ο Ολυμπιακός είχε όμως την επιθετική απάντηση με τον Ανδρούτσο να “σπάει” την μπάλα σε Καρντόσο, εκείνος να βγάζει την σέντρα και ο Σεμπά με προβολή να σκοράρει.

Στο 71′ ο Φ. Ρότσα είχε διπλή ευκαιρία για γκολ ενώ ο Μπέντο λίγο μετά έβαλε και τον Τσόρι στο ματς. Όλο το γήπεδο που ζητούσε πριν να μπει ο έμπειρος άσος τον αποθέωσε για τα καλά.

ΔΟΚΑΡΙ Ο ΜΑΝΘΑΤΗΣ, ΓΚΟΛ Νο2 Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΚΑΙ 3-1 ΜΕ ΦΙΓΚΕΙΡΑΣ

Η είσοδος του Τσόρι βοήθησε αισθητά τον Ολυμπιακό που είχε στην συνέχεια δοκάρι και μπόρεσε και έβγαλε και 2 γκολ. Στο 81′ ο Μανθάτης είχε ένα δοκάρι μετά από σουτ του που βρήκε σε αντίπαλο. Στο 83′ ο Καρντόσο θα βάλει το 2ο του φετινό γκολ με Ολυμπιακό με προβολή μετά από σέντρα του Φιγκέιρας. Στο 85′ ήρθε το 3-1. Σέντρα του Τσόρι που βρήκε και σε αντίπαλο, ο Μανθάτης δεν μπόρεσε να “τσιμπήσει” την μπάλα και εκείνη πήγε σε Φιγκέιρας που με σουτ που βρήκε και σε αντίπαλο έκανε το 3-1. Ο Τσόρι “έφτιαξε” και άλλες φάσεις για γκολ πριν την λήξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ