aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ζωγραφίζει» Κύπελλο στα πλάνα του ο Ουζουνίδης

«Ζωγραφίζει» Κύπελλο στα πλάνα του ο Ουζουνίδης

Η μέγιστη δυνατή φρεσκάδα της λεγόμενης βασικής ενδεκάδας του Παναθηναϊκού, στην καθοριστική ρεβάνς της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και η υψηλού επιπέδου ετοιμότητα της ομάδας εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος αποτελούν τους δύο βασικούς άξονες στο μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη. ?Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στα δύο τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Ατρόμητο και τη Λάρισα στη Λεωφόρο, θα κάνει μεν ροτέισον, αλλά όχι στον βαθμό που είδαμε στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, όταν αγωνίστηκαν εννέα αναπληρωματικοί. ? Επί της ουσίας θα πρόκειται για μία μίξη βασικών και μη παικτών στην αρχική ενδεκάδα, ανάλογα με τις μετρήσεις φυσικής κατάστασης, τις κάρτες και τον αντίπαλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι απέναντι στον Ατρόμητο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών οι Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Ρέις.

Ο Μολίνς και οι πιτσιρικάδες

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται επίσης ότι αυξημένο χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Γκιγιέρμο Μολίνς, με τον διεθνή Σουηδό επιθετικό να έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις, γεγονός που έχει ικανοποιήσει τον Ουζουνίδη, ο οποίος εκτιμά ότι αυτά τα ματς είναι μία καλή ευκαιρία για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Το ίδιο ισχύει και με τον Σεμπαστιάν Λέτο, με την ειδοποιό διαφορά ότι είναι σε εκκρεμότητα η ποινή της τιμωρίας του για το φτύσιμο στον Μάνταλο, άρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σε ποια ματς δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Χρόνος συμμετοχής θα δοθεί επίσης στους πιτσιρικάδες που έχουν προωθηθεί από την ακαδημία και δη στους Ευαγγέλου και Χατζηγιοβάννη αλλά και στον Τελάντερ, ενώ θα κληθούν εκ των πραγμάτων να δώσουν λύσεις σε τουλάχιστον ένα ματς δύο εκ των Μέστο, Χουχούμη και Μαρινάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ