aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΖήτησε συγγνώμη ο Φιγκέιρας, παρατηρήσεις Χάσι σε όλους

Ζήτησε συγγνώμη ο Φιγκέιρας, παρατηρήσεις Χάσι σε όλους

Συγγνώμη μπροστά σε όλη την ομάδα ζήτησε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας για τη συμπεριφορά του στη φιλική ήττα του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο την Τετάρτη (1-0).

Ο Πορτογάλος μπακ πέρασε αλλαγή στο 62’, τσακώθηκε με δύο αντιπάλους και τον συνεργάτη του Μπέσνικ Χάσι, Μάρκο Μπάμπιτς, ενώ ο Κοσσοβάρος προπονητής τον αντικατέστησε στο 68’ φανερά δυσαρεστημένος για τη στάση του ποδοσφαιριστή του.

Ο Φιγκέιρας έδειξε να έχει καταλάβει το λάθος του, εξέφρασε τη μεταμέλειά του και το ζήτημα θεωρείται λήξαν. Ο Χάσι προτίμησε να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον παίκτη, που φαίνεται να υπολογίζει για βασικό στα ματς με τη Ριέκα. Μάλιστα, όχι μόνο δεν τον… κατσάδιασε ενώπιον των συμπαικτών του, αλλά στην ομιλία του για τα λάθη του αγώνα με τον Ατρόμητο ανέφερε πως ο Φιγκέιρας είχε τουλάχιστον νεύρο (έστω κι αν το εκδήλωσε με λάθος τρόπο), κάτι που ο προπονητής των Πειραιωτών θεωρεί πως έλειψε από τους υπόλοιπους.

Ο Χάσι ανέλυσε μέσω βίντεο τα λάθη που έγιναν και έκανε παρατηρήσεις σχεδόν σε όλους τους παίκτες και όλες τις γραμμές ξεχωριστά. «Μπήκατε πολύ χαλαρά, σαν να βαριόσασταν να παίξετε. Θέλω κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο να ματώνει τη φανέλα», είπε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ