aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΖήτησε αφαίρεση βαθμών η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ!

Ζήτησε αφαίρεση βαθμών η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ!

Σφίγγει ο κλοιός για τον Παναθηναϊκό, καθώς η δικηγόρος των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, Ασπασία Σουλούκου, έχει ζητήσει την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από την ομάδα για τις υποθέσεις των οφειλών προς τους πελάτες της, σύμφωνα με τη Live Sport. Όπως αναφέρει, η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει τουλάχιστον μία δόση της διακανονισμένης οφειλής προς αυτούς.

Κατά την εκδίκαση της προσφυγής από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, μάλιστα, η δικηγόρος έκανε λόγο για κίνδυνο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού, όταν ο Στράτος Σωπήλης ζήτησε αναβολή λόγω της απουσίας του δικηγόρου της ΠΑΕ στο εξωτερικό. «Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;». Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ απάντησε: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;», με τη δικηγόρο να λέει: «Έχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;».

Οι τρεις αυτές υποθέσεις θα εκδικαστούν τελικά σε μία εβδομάδα, ενώ εκείνες των Πέτριτς, Μπούρμπου και Μαρίνου στις 8 Ιανουαρίου. Στο μεταξύ, αύριο εκδικάζεται η υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, στον οποίο δεν έχουν πληρωθεί δύο δόσεις των 46.000 ευρώ έκαστη από το ποσό 450.000 που του έχει επιδικαστεί. Η πλευρά του Δανού στόπερ δεν είναι διαλλακτική και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ