aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΖιλμπέρτο: «Θέλω να μιλάμε μόνο για τον Παναθηναϊκό, όχι για τον Ολυμπιακό»

Ζιλμπέρτο: «Θέλω να μιλάμε μόνο για τον Παναθηναϊκό, όχι για τον Ολυμπιακό»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εστιάσει στη δική του αξία και να αφήσει στην άκρη την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες εξέφρασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. 

Στην αξία και μόνο του Παναθηναϊκού θέλει να εστιάσει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες τη θέση του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος σε Μέσα της ομογένειας:

«Όταν ήρθα εδώ για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής, μιλούσαμε για τη μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει πλέον να σταθούμε στη δυναμική του Παναθηναϊκού και να μην ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό. Θέλω να αλλάξει αυτό. Θέλω να μιλάμε μόνο για τον Παναθηναϊκό και να μην κοιτάμε τι συμβαίνει στις άλλες ομάδες. Θα προσπαθήσω να δουλέψω αρκετά σκληρά για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, σπουδαίο χαρακτήρα και υπέροχους οπαδούς. Και πιστεύω στη δύναμη αυτής της ομάδας, στη δύναμη που έχει ο καθένας να πετύχει σημαντικά πράγματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ