aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ζεστή» η Λάρισα, άφησε στην... κατάψυξη τον Απόλλωνα!

«Ζεστή» η Λάρισα, άφησε στην… κατάψυξη τον Απόλλωνα!

Η ΑΕΛ κυριάρχησε κόντρα στον τραγικό Απόλλωνα, επικράτησε με 3-0 και τον… έσπρωξε ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό του στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος!

Με γκολ από τα…αποδυτήρια ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και με πρωταγωνιστή τον (μοιραίο) Γκίνο για τον Απόλλωνα, ο οποίος με αυτογκόλ στο 5ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Μετά το τέρμα που δέχθηκε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προσπάθησε να βγει μπροστά και να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο με κινητήριο μοχλό τον Κονέ, που έβγαζε μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι του. Η ΑΕΛ διαχειριζόταν με άνεση το υπέρ της αποτέλεσμα κι όχι μόνο, δεδομένου πως μετά το 40΄είχε τρεις καλές στιγμές, με πρωταγωνιστές του Φατιόν, Γιακιμόφσκι και Νούνιτς να ζευγαρώσει τα τέρματά της.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο Απόλλωνα «έχασε» τον Στάθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στο πλάγιο άουτ πάνω στον Μπαργκάν, που θα μπορούσε να έχει αποφύγει ο αμυντικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και να μην δώσει το δικαίωμα στον διαιτητή να του δείξει το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Εκτός από το σκορ και με την αριθμητική υπεροχή υπέρ της, η θεσσαλική ομάδα έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 63΄με δράστη τον (φορμαρισμένο και «καυτό») Νούνιτς και ουσιαστικά κάπου εκεί έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή. Ο Σλοβένος επιθετικός ήταν αυτός που πρόσθεσε το…κερασάκι στην τούρτα της νίκης με ένα ακόμη προσωπικό γκολ στο 77΄΄ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ΑΕΛ πήρε μια πολύτιμη νίκη που την διατηρεί σε σταθερή τροχιά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αρχίζοντας μάλιστα να βλέπει στην άκρη του ορίζοντα και την προνομιούχο πεντάδα της βαθμολογίας.

Όσο για τον Απόλλων; Μετά τον…σφυγμό που του έδωσε η νίκη επί τη Ξάνθης, το «ναυάγιο» στον Πηνειό τον στέλνει ξανά διασωληνωμένο στην εντατική, με μόλις 5 βαθμούς στο ενεργητικό και ελπίζοντας πλέον σε ένα θαύμα για την σωτηρία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ