aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΖεράλδες: «Πάω στην ΑΕΚ για να παίζω, εξαιρετικός προπονητής ο Καρντόσο»

Ζεράλδες: «Πάω στην ΑΕΚ για να παίζω, εξαιρετικός προπονητής ο Καρντόσο»

Λίγο πριν την αναχώρησή του από την Πορτογαλία με προορισμό την Ελλάδα, ο Τσίκο Ζεράλδες αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά και στον Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο 24χρονος μέσος αναχώρησε (στις 22:30 αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας) από την πατρίδα του για να έρθει στην Αθήνα και να σφραγίσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ που ήταν στο αεροδρόμιο.

«Είναι εξαιρετικός προπονητής», σχολίασε για τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων», ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ (δεν υπάρχει ρήτρα στον δανεισμό του), ανέφερε: «Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτήν τη στιγμή».

Για τις προοπτικές που παρουσιάζονται μπροστά του με την απόκτησή του από την ΑΕΚ, σχολίασε: «Γνωρίζω πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω έναν εξαιρετικό φίλο που παίζει και παρακολουθώ το πρωτάθλημα με προσοχή. Είμαι ήρεμος. Θέλω να παίζω και με αυτόν τον σκοπό πάω στην Ελλάδα. Μόνο όταν παίζω έχω την δυνατότητα να δείχνω τι αξίζω. Γι’ αυτό πηγαίνω εκεί, με σκοπό να αγωνιστώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ