aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Υπόσχομαι ότι θα αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»

«Υπόσχομαι ότι θα αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό»

Και γκολ αλλά και πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό υποσχέθηκε ο Λεάντρε Ταβάμπα στους οπαδούς της Παρτίζαν.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς, είναι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι. Πετύχαμε σε αυτό, γιατί δώσαμε συνέχεια στον αγώνα με τη Μάτσβα. Στόχος μου είναι να κάνω μια καλύτερη σεζόν, καλύτερη από την προηγούμενη. Σκόραρα δύο γκολ, είμαι χαρούμενος από αυτό και ελπίζω να συνεχίσω με αυτόν τον ρυθμό. Πέρυσι, δεν ήμουν επικεντρωμένος στην προσωπική εμφάνιση γιατί στόχος ήταν ο τίτλος, ο οποίος ήρθε τελικά. Θα προσπαθήσω να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ φέτος και ελπίζω να το κάνω και απέναντι στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο επιθετικός της σερβικής ομάδας και συνέχισε:

«Υπόσχομαι πως θα προκριθούμε! Αν θέλουμε να είμαστε στο Champions League, θα χρειαστεί να αποκλείσουμε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Το ματς θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά με ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, θα βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο μας. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο σκόρερ, ο Λεονάρντο, ο Σουμά ή ο Τζούρτζεβιτς. Έχουμε πληθώρα καλών παικτών».

Τέλος, μίλησε για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται: «Μου αρέσει να παίζω με τον Λεονάρντο ή τον Τζούρτζεβιτς, γιατί ξέρω πως έχουμε ποιότητα. Δεν πιστεύω πως έχω λιγότερες πιθανότητες όταν αυτοί οι δύο είναι στο γήπεδο και εγώ έρχομαι από τον πάγκο. Απλά χρειάζεται να επικεντρωθώ και να αρπάξω τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται, όπως έγινε στον αγώνα με τη Μάτσβα. Λεονάρντο και Τζούρτζεβιτς δεν αποτελούν πρόβλημα για μένα, μόνο εγώ μπορώ να προκαλέσω πρόβλημα στον εαυτό μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ