aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ύποπτο» το Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-5

Υπόπτο χειραγώγησης κρίθηκε από την Sport Radar ο αγώνας Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-5 και μάλιστα διαβιβάστηκε και ο σχετικός φάκελος στην ΕΠΟ. Ο αγώνας διεξήχθη 17 Δεκεμβρίου για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κριτήριο για την Sport Radar, προκειμένου να διαμορφώσει την εκτίμηση ότι ένα παιχνίδι είναι ύποπτο χειραγώγησης, είναι η υπερβολική ροή στοιχηματισμού κάτι που προφανώς είχε συμβεί αλλά και επιβεβαιώθηκε με βάση τα στοιχεία από τις στοιχηματικές εταιρίες, για το Κέρκυρα-ΠΑΟΚ.

Στο σχετικό φάκελο που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το μοναδικό της Super League που κρίθηκε ύποπτο. Η ΕΠΟ από τη πλευρά της θα διαβιβάσει το φάκελο στον Αθλητικό Εισαγγελέα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να επιληφθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Υπενθυμίζεται πως η ΕΕΑ με πρόσφατη απόφασή της έβγαλε τη Λάρισα έξω από τα κουπόνια των αδειοδοτημένων Εταιριών στοιχηματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ