aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΥπογράφει ο Μασούρας, μένει στην Αζαξιό ο Λάτσι!

Υπογράφει ο Μασούρας, μένει στην Αζαξιό ο Λάτσι!

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Γιάννη Μασούρα στον Ολυμπιακό Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άσος θα βρεθεί σήμερα ενδεχόμενος στον Πειραιά για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και να ενταχθεί και επίσημα στο δυναμικό τους. Εκείνο που μένει να φανεί, είναι οι ακριβείς όροι του deal με την ΑΕ Λάρισας και αν θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία να της παραχωρηθούν οι Μανθάτης και Βέργος.

Από εκεί και πέρα, στο δυναμικό της Αζαξιό θα παραμείνει και στη νέα σεζόν ο Καζίμ Λάτσι. Η ομάδα της Κορσικής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τον μονοετή δανεισμό του Αλβανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, και ανακοίνωσε πως και του χρόνου θα πορευτούν μαζί! Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ως τώρα είναι το αν ο 22χρονος άσος πάει ξανά δανεικός για ένα χρόνο ή αν ο γαλλικός σύλλογος θα τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ