aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΥπογράφει ο Καμαρά, έρχεται ο Βρσάλικο και ψάχνει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Υπογράφει ο Καμαρά, έρχεται ο Βρσάλικο και ψάχνει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Εξελίξεις αναμένονται από σήμερα στον Ολυμπιακό, ο οποίος ετοιμάζεται να εντάξει άλλους δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο λόγος για τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Σίμε Βρσάλικο. Για τον Μαυριτανό επιθετικό οι Πειραιώτες περίμεναν την αντίδραση της Φούλαμ στην πρόταση των 5 εκατ. ευρώ και την παραχώρηση του Μάξι Λοβέρα ως έμψυχο αντάλλαγμα, καθώς οι Άγγλοι είχαν δικαίωμα να «ματσάρουν» την πρόσφορά τους στον Άρη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον διεθνή άσο, τον οποίο ήθελε στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς και σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να κλείσει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Σε ό,τι αφορά τον Βρσάλικο, υπάρχει η προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για διετές συμβόλαιο (στο οποίο μπορεί να μπει οψιόν για άλλον έναν χρόνο) και ο Κροάτης αναμένεται αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ