aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΥπογράφει ο Ινσούα, ανοιχτό για άλλη μια μεταγραφή

Υπογράφει ο Ινσούα, ανοιχτό για άλλη μια μεταγραφή

Συμπληρώνεται σιγά-σιγά το… παζλ του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την όγδοη καλοκαιρινή του μεταγραφή το μεσημέρι της Δευτέρας με την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη και είναι αρκετά πιθανό να προβεί και στην ένατη εντός της Τρίτης, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για τον Εμάνουελ Ινσούα.

Υπάρχει συμφωνία με τον Αργεντινό αριστερό μπακ, από το απόγευμα της Δευτέρας και εκκρεμεί ένα ραντεβού της Ουντινέζε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που έχει προγραμματιστεί για σήμερα (22/08) ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για κάποιες διαφορές που έχουν οι δύο πλευρές. Αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, ο Ινσούα θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό τριετές συμβόλαιο και οι απολαβές του τον πρώτο χρόνο θα είναι 220.000 ευρώ, ενώ θα είναι αυξημένες τις επόμενες δύο. Ο παίκτης έριξε αισθητά το κασέ του για να έρθει στην Ελλάδα (βλέποντας ότι δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στην Ουντινέζε), καθώς στην ιταλική ομάδα έπαιρνε 350.000 ευρώ τον χρόνο.

Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός θα έχει το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, δίχως να δώσει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, ενώ ο σύλλογος της Serie A, που πριν λίγα χρόνια είχε δώσει 3.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, θα διατηρήσει το 40% για πιθανή μελλοντική πώληση του Ινσούα. Ο Αργεντινός αποκτάται για να αποτελέσει ένα καλό δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας μαζί με τον Νίκλας Χουλτ που είναι βασικός σε αυτήν τη θέση στην παρούσα φάση. Ωστόσο, στο «τριφύλλι» τον υπολογίζουν και ως μια καλή λύση στα στόπερ, όπου έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Από εκεί και πέρα, είναι ανοιχτό να γίνει ακόμη μια προσθήκη κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί αυτό μόνο αν πουληθεί κάποιος παίκτης. Αν δεν πουληθεί είναι σίγουρο ότι δεν θα πάρει άλλον παίκτη ο Παναθηναϊκός μέσα στο καλοκαίρι. Εκτιμάται από την πλευρά του Μαρίνου Ουζουνίδη ότι υπάρχει ανάγκη για στόπερ, αμυντικό μέσο και εξτρέμ, αλλά δεν βγαίνει το μπάτζετ το μπάτζετ και έχει ενημερωθεί ο Έλληνας προπονητής. Πάντως, το επιτελείο του «τριφυλλιού» δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και τσεκάρει περιπτώσεις για την περίπτωση που προκύψει πώληση παίκτη. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα καλυφθεί το κενό που θα προκύψει και θα γίνει κίνηση για τη μια από τις τρεις άλλες ανάγκες.

Τι ισχύει για Μουνιέ: Σε ό,τι αφορά στον Μουνιέ της Μπολόνια για τον οποίο υπήρξε δημοσίευμα στην Ιταλία την Δευτέρα… Ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με την περίπτωσή του πριν από έναν μήνα και ο παίκτης ζητούσε 600.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δεν ήταν εφικτό να δοθούν. Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα να έρθει με λιγότερα ο 30χρονος εξτρέμ, αλλά αν δεν παραχωρηθεί παίκτης δεν θα αποκτηθεί και παίκτης από το «τριφύλλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ