aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Υποχρέωση» του Ολυμπιακού η νίκη

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη απέναντι στην Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Europa League, εφόσον επιθυμεί να έχει ελπίδες για τους «32» της διοργάνωσης (22:00).

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Μπέτις και το «διπλό» στο Λουξεμβούργο, οι Πειραιώτες καλούνται να κάνουν το… αυτονόητο απέναντι στην «σταχτοπούτα» του θεσμού και να πάρουν τους έξι βαθμούς στα δύο ματς. Την ώρα που οι Ισπανοί θα υποδέχονται τη Μίλαν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», στο άλλο ματς του 10ου ομίλου του Europa League, και μπορεί να προκύψει ένα… βολικό αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με τουλάχιστον επτά αλλαγές την ομάδα του κόντρα στην Ντουντελάνζ σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Νάτχο και ο Καμαρά, με τους Ποντένσε και Ναουέλ στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χριστοδουλόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Τουρέ και Χασάν. Εκτός έμειναν ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Γκιγέρμε, όπως επίσης οι Νικολάου, Ανδρούτσος, Βρουσάι και ο τραυματίας Γκερέρο.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Μπονεφουά, Ζορντανόφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μελίς, Μπίσεβατς, Κρούσκα, Κουτουριέ, Στολζ, Σινάνι και Τουρπέλ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πετρ Αντερλεάνου από την Τσεχία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ίβο Νάντβορνικ και Γίρι Μόλατεκ. Επιπρόσθετοι οι Ζμπίνεκ Πρόσκε και Κάρελ Χρούμπες, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Τσέχος Πετρ Μπλαζέι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ