aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΥπέγραψε ο πρώτος στον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Υπέγραψε ο πρώτος στον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 28χρονος  στράικερ, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Λεγανές.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Πατάει» Ελλάδα ο ΜακΚέι

Ο Γκερέρο έφτασε χθες στη χώρα μας κι αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. «Ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια», ανέφερε ο Ισπανός στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Θρύλου, ο Γκερέρο επεσήμανε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή! Έρχομαι εδώ με πάρα πολύ ενθουσιασμό, με πάρα πολλή όρεξη, για να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έχω έρθει. Για εμένα είναι μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκληση, ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει ξανά πρωταθλήτρια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για την υποδοχή που μου έχουν κάνει μέσω των Social Media. Να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έχουν δείξει. Έχω καταλάβει ότι αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και να κατακτήσουμε τίτλους».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ