aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΥπέγραψε και έδωσε υποσχέσεις ο Πατίτο

Υπέγραψε και έδωσε υποσχέσεις ο Πατίτο

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ντύθηκε και επίσημα στα κιτρινόμαυρα. Η Ένωση κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του 26χρονου μεσοεπιθετικού, που βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Ελλάδα.

Το πρωί της Τετάρτης ο παίκτης πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία κάθισε στο τραπέζι με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρους για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Αφού μεσολάβησε και το μίνι διάλειμμα για φαγητό, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Πατίτο μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα, ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League κι εν συνεχεία η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, υποσχέθηκε στους οπαδούς των κιτρινόμαυρων πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια μεγάλη ομάδα. Για εμένα είναι πολύ σημαντική πρόκληση στην καριέρα μου. Ο πρώτος στόχος δεν είναι άλλος από το να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Είναι ο πιο κοντινός στόχος. Και μετά να παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στον κόσμο της ΑΕΚ ένα πράγμα έχω να υποσχεθώ. Ότι θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο, να τους ευχαριστήσω με την απόδοσή μου και κυρίως να είμαστε πρωταθλητές. Αυτό που θέλω είναι όλοι να είμαστε στο τέλος ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. Αυτό μετράει!», ήταν τα λόγια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ