aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ξέρανε» την Ξάνθη ο Λεβαδειακός!

Διπλό παραμονής για τον Λεβαδειακό, ο οποίος έφυγε με τους 3 βαθμούς από την έδρα της Ξάνθης (0-1), σε ένα ματς που ξεκίνησε χθες, αλλά διεκόπη στο 23′ λόγω των ισχυρών ανέμων και ολοκληρώθηκε σήμερα. 

Το μοναδικό γκολ στο 93’ η «χρυσή αλλαγή» των φιλοξενούμενων, Ιωαννίδης, που «εκτέλεσε» με κεφαλιά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 48’, ο γκολκίπερ των Βοιωτών κράτησε όρθια την ομάδα του αποκρούοντας πέναλτι του Ντουρίτσκοβιτς.

Βυθίζονται ολοένα και περισσότερο οι Ακρίτες, που παρέμειναν δίχως νίκη για 6η συνεχόμενη αγωνιστική (0-4-2). Από την άλλη, η ομάδα του Καραγεωργίου πανηγύρισε το 2ο διαδοχικό «τρίποντό» της.

Στο πρώτο 23λεπτο της αναμέτρησης, το οποίο διεξήχθη χθες, δεν… παίχτηκε ποδόσφαιρο καθώς οι πολύ δυνατοί άνεμοι που έπνεαν, δεν επέτρεψαν στους παίκτες των δύο ομάδων να δημιουργήσουν φάσεις και να φτιάξουν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή λόγω της απόφασής του να διεξαχθεί ο αγώνας υπό αυτές τις συνθήκες.

Οι Ακρίτες είχαν τις μοναδικές καλές στιγμές του ματς στο πρώτο κομμάτι, με τα σουτ των Καμαρά (7’), Γέντρισεκ (19’), Ντουρίτσκοβιτς (20’) να απειλούν τον Μπάγιτς. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός δεν εκμεταλλεύτηκε τον ευνοϊκό αέρα σε αυτό το διάστημα, με τον ρέφερι Παπαδόπουλο να διακόπτει οριστικά το παιχνίδι στο 23’.

Το ματς συνεχίστηκε σήμερα από το προαναφερθέν χρονικό σημείο, όμως στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν είχαν καθόλου ρυθμό, με τη μοναδική ευκαιρία να καταγράφεται στο 38’ για την Ξάνθη, όταν ο Καντά πήρε -αμαρκάριστος- την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά αστόχησε.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε εντελώς διαφορετική όψη, με τους γηπεδούχους να έχουν τη σημαντικότερη ευκαιρία τους στο 48’, όταν κέρδισαν (αμφισβητούμενο) πέναλτι, αλλά ο Μπάγιτς νίκησε τον Ντουρίτσκοβιτς.

inner

Στο 56’, οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους μέχρι εκείνο το σημείο, με το σουτ του Νανγκίς έξω από την περιοχή να «γλείφει» το δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα οι Βοιωτοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Κασάδο στην περιοχή, όμως ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να βαδίζουν ολοταχώς για το 0-0. Μόνο που υπολόγιζαν χωρίς τον… Ιωαννίδη, ο οποίος χάρισε τη νίκη στον Λεβαδειακό με κεφαλιά στο 93’, σε μια φάση που ήταν αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής.

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς – Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Αλμέιδα, Κασάδο – Καμαρά, Κοβάσεβιτς (86’ Σαρπόνγκ) – Μπαριέντος (71’ Μπρίτο), Ντουρίτσκοβιτς, Καντά (60’ Ντε Αμορίμ) – Γέντρισεκ.

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Μπάγιτς – Τσαμπούρης, Ρεκβιασβίλι, Αντιλέχου, Ντιόγκο – Μητρόπουλος, Κονέ – Μέλεγκ (89’ Ιωαννίδης), Καραχάλιος (92’ Παντελιάδης), Νανγκίς (94’ Στανόγεβιτς) – Μαρκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ