aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξεκίνησε το ταξίδι για την Αυστραλία

Ο κύκλος της γνωριμίας του Μίχαελ Σκίμπε με τους διεθνείς κλείνει στην Αυστραλία, εκεί που μεταβαίνει η εθνική ομάδα (η αποστολή αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι) για δύο φιλικά παιχνίδια στις 4 και 7 Ιουνίου.

Η είδηση που προκύπτει από τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού τεχνικού χθες μετά το τέλος της προπόνησης είναι πως έχει καταλήξει στον βασικό κορμό που θα στηριχθεί για να φτιάξει την ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018.

«Ο Μήτρογλου έχει δείξει τον καλό του εαυτό, ο Φορτούνης ωρίμασε, όπως και ο Σάμαρης. Το ίδιο ισχύει και για τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά. Τους ξέρουμε και δεν έχει ουσία να τους δούμε ξανά. Αυτούς θα τους πλαισιώσουμε τους άλλους καλούς παίκτες που έχουμε» υπογράμμισε ο Γερμανός.

Παράλληλα, ο 51χρονος προπονητής εμφανίστηκε σίγουρος πως η «γαλανόλευκη» θα ‘χει βρει την χημεία της όταν θα φτάσει η εκκίνηση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ επισήμανε πως «θα στηριχτούμε σε παίκτες που θα παίζουν βασικοί στις ομάδες τους. Μόνο όταν έχεις παιχνίδια στα πόδια μπορείς να παίξεις καλά με την Εθνική». Τέλος, υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Σαμαράς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που σκέφτεται για το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ