aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΞεκάθαρο μήνυμα από Κρμέντσικ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, ακόμη κι ως δανεικός!»

Ξεκάθαρο μήνυμα από Κρμέντσικ: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, ακόμη κι ως δανεικός!»

Ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στον ΠΑΟΚ έστειλε ο Μάικλ Κρμέντσικ, κάνοντας σαφές πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μπριζ!

Μέχρι πρότινος, ο Τσέχος επιθετικός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να κάνει σαφές πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Βέλγιο, ψηφίζοντας… δαγκωτό ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του ταίριαξε στον απόλυτο βαθμό και ο Κρμέντσικ «φωνάζει» ανοιχτά πλέον σε κάθε ευκαιρία πως θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του δανεισμού του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ΠΑΟΚ και Μπριζ έχουν συμφωνήσει για εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή χωρίς οψιόν αγοράς, με τις δύο ομάδες να τα λένε εν καιρώ για το καθεστώς ιδιοκτησίας του Κρμέντσικ.

Από την πλευρά του, ο υψηλόσωμος φορ «επισπεύδει» τις διαδικασίες, ελπίζοντας πως οι δύο ομάδες θα έρθουν σε συμφωνία: «Το ζήτημα βρίσκεται στα χέρια του μάνατζερ μου. Ελπίζω όλες οι πλευρές να έρθουν σε συμφωνία, είτε για μεταγραφή, είτε ακόμη και για δανεισμό αν χρειαστεί. Το συμβόλαιό μου έχει ισχύ μέχρι το 2023.

Οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι πολύ πιο ευχάριστες για μένα και για την οικογένειά μου. Όταν η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, τότε κι εγώ μπορώ να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο.

Ο καιρός είναι όμορφος, οι κόρες μου μπορούν να πηγαίνουν στην παραλία ή στην παιδική χαρά. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο Βέλγιο. Αν πρέπει να γυρίσω, τότε η οικογένειά μου δεν θα έρθει ξανά μαζί μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ