aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΞεκαθαρίζει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Ξεκαθαρίζει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

«Σοφότεροι» για το πότε ή και πού θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου πιθανώς να γίνουμε στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων έχει εισηγηθεί ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ να διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει 3-4 μέρες νωρίτερα, δεδομένου ότι στις 3 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής στο Nations League με αντίπαλο την Σλοβενία εκτός έδρας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα ασχοληθεί και με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ποδοσφαίρου αναμένοντας τις προτάσεις και της Super League 1, ενώ είναι πιθανό να ανακοινωθούν οι πίνακες διαιτητών για το νέο πρωτάθλημα. Πίνακες που έχει φτιάξει ο… απερχόμενος Μέλο Περέιρα και όχι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ (τον οποίο επέλεξαν οι Big 4) που δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του και ασφαλώς δεν έχει σχηματίσει γνώμη για τις δυνατότητες των διαιτητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ