aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξεκαθαρίζει για Παναγιώτη Κονέ

Εξελίξεις φιλοδοξούν να δρομολογήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα η ΑΕΚ και ο Παναγιώτης Κονέ στο ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα μέσο για νέο τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που ακουμπάνε τις 350.000 ευρώ. Η εκκρεμότητα που υπάρχει, είναι να λυθεί το συμβόλαιό του με την Ουντινέζε, από την οποία ο ποδοσφαιριστής θέλει να εισπράξει αποζημίωση (μέρος των 700.000 ευρώ του συμβολαίου του).

Μέχρι στιγμής η ιταλική ομάδα έχει αποδειχθεί σκληρός διαπραγματευτής και στήνει πόδι σε κάποια θέματα. Άλλωστε, αυτή από την πλευρά της δεν νιώθει κάποια πίεση χρόνου για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Όμως, πρόθεση της πλευράς του ποδοσφαιριστή είναι να επιδιώξει στο διάστημα που έρχεται να προκαλέσει εξελίξεις, τη στιγμή που και για την ΑΕΚ είναι σημαντικό να τον έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη διάθεσή του ώστε να τον υπολογίζει και ενόψει των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η Ένωση από την πλευρά της έχει ασχοληθεί με τον τομέα της ενίσχυσης στα χαφ, με πρόθεση να αποκτηθεί ένας παίκτης ανεξάρτητα από την παραμονή του Κονέ. Όμως, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα ήθελε να τελειώσει αυτή η υπόθεση όσο πιο γρήγορα γίνεται για τους προαναφερθέντες λόγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ