aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξεκαθαρίζει άμεσα για Πόνσε στην ΑΕΚ

Παρότι η ΑΕΚ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρόμα αλλά και με τον Εζέκιελ Πόνσε, η άφιξη του Αργεντινού φορ στην Αθήνα καθυστερεί. Ο 21χρονος άσος παραμένει στην πατρίδα του και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι παρών από την πρώτη μέρα προετοιμασίας στο Κίελτσε, για το οποίο αναχωρεί αύριο η κιτρινόμαυρη αποστολή.

Πρόθεση των ανθρώπων της «Ένωσης» είναι η μεταγραφή να τελειώσει άμεσα, αφού ουσιαστικά έχουν σε όλα εδώ και μία εβδομάδα. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο παίκτης κερδίζει λίγο χρόνο, περιμένοντας μια ομάδα, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες το συγκεκριμένο σενάριο και σύντομα θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει πρώτα στην Αθήνα, για τα ιατρικά και τις υπογραφές, και εν συνεχεία θα μεταβεί στην Πολωνία για να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο μεταξύ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος δουλεύουν πυρετωδώς για την απόκτηση εξτρέμ και επεξεργάζονται μια πολύ καλή περίπτωση παίκτη, που όμως θέλει χρόνο. Απόφαση του προπονητή είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, έστω κι αν δεν έχει τον εκλεκτό του από τις πρώτες μέρες του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ