aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ξεμπούκωσε» για τα καλά ο ΠΑΟΚ!

Κύριος στην… υποχρέωση ο ΠΑΟΚ! Με πολλές αλλαγές στην 11άδα του, ο ορεξάτος «δικέφαλος» συνέτριψε 5-0 τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο, στο αδιάφορο, βαθμολογικά, παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, και προκρίθηκε με το απόλυτο και ως πρώτος, φυσικά, στους «16» του θεσμού.

Πολλά τα κέρδη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε τον Πρίγιοβιτς να… ξεμπουκώνει, βρίσκοντας δύο φορές δίχτυα, αλλά και τον Δημήτρη Πέλκα να… βροντοφωνάζει «παρών», «σερβίροντας» δύο τέρματα και κάνοντας, συνολικά, εξαιρετική εμφάνιση.

Πολύ καλός και ο Λημνιός, που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με το πρώτο του γκολ στα… ασπρόμαυρα, ενώ το όνομά του στον φωτεινό πίνακα έγραψε για παρθενική φορά και ο Ελ Καντουρί! Το άλλο τέρμα ο Σάκχοφ.

Τις εντυπώσεις, πάντως, έκλεψε ο 16χρονος Γιώργος Βρακάς, ο οποίος έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φορά τη φανέλα του «δικεφάλου» σε επίσημο ματς, καταρρίπτοντας το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Απόστολου Τσουρέλα, από τις 14 Φεβρουαρίου 1980!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ