aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΞάνθη: «Θα πάρουμε Ογκουνσότο από το Survivor για να βάλουμε γκολ»

Ξάνθη: «Θα πάρουμε Ογκουνσότο από το Survivor για να βάλουμε γκολ»

Με το ζόρι σκοράρει στη Super League η Ξάνθη, η οποία έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Θράκης που βρίσκεται στη 10η θέση έχει παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες 16 φορές – όσες κι ο ΠΑΣ Γιάννινα – έξι περισσότερες από τον… υποβιβασμένο, Απόλλωνα Σμύρνης (10) και δύο περισσότερες από τον προτελευταίο (15ο), Λεβαδειακό (14).

Οι “ακρίτες” έχουν μακριά από το γκολ στα τελευταία τέσσερα διαδοχικά ματς (ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα και Τρίπολη, ήττες από Λεβαδειακό και Πανιώνιο), ενώ τελευταία φορά που πανηγύρισαν τέρμα ήταν στις 17 Φεβρουαρίου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Επιστρέφουν στις πρωτότυπες ανακοινώσεις. Με αυτήν της Τρίτης (19/3) παραδέχονται την αδυναμία τους στο επιθετικό κομμάτι – “δεν σκοράρει ούτε σε τέρμα ράγκμπι”, αναφέρεται χαρακτηριστικά – και υποστηρίζουν στα πλαίσια χιούμορ ότι θα κινηθούν για την απόκτηση του παλαίμαχου Νιγηριανού φορ, Πατρίκ Ογκουνσότο, ο οποίος διαπρέπει στο ριάλιτι, “Survivor”.

Προφανώς η ομάδα της Ξάνθης αφήνει αιχμές εντός των τειχών για μέλη της ομάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ:
“Η Ξάνθη έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δεν σκοράρει ούτε σε (τέρμα) ράγκμπι. Με βάση αυτά τα οποία βλέπουμε στο Survivor, η Ξάνθη τις επόμενες μέρες θα κινηθεί για την απόκτηση του Πατρίκ Ογκουνσότο σαν ελεύθερο παίκτη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ