aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΞανά επαφή με Αραούχο η ΑΕΚ, θέλει να... προλάβει τον Ολυμπιακό

Ξανά επαφή με Αραούχο η ΑΕΚ, θέλει να… προλάβει τον Ολυμπιακό

Η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο θα έχει ουκ ολίγα επεισόδια για την ΑΕΚ, με τον παίκτη να θέλει, αλλά το ζήτημα να γνωρίζει αρκετές παραμέτρους.

Ένα από αυτά δεν κρύβεται, ότι είναι και το πιθανό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αργεντίνο επιθετικό. Στην Ένωση, μάλιστα, υπήρξε σύσκεψη σύμφωνα με τη «Sportday», στην οποία υπήρξε μια αγωνιστική ανάλυση, αναφορικά με το πόσο ταιριάζει ο Αραούχο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, και δη με τον Κώστα Φορτούνη.

Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, έχουν αρχίσει να έχουν συχνές επαφές με τη Λας Πάλμας και στην ΑΕΚ θέλουν να προλάβουν οτιδήποτε θα μπορούσε να «εμποδίσει» την επιστροφή του παίκτη στα Σπάτα. Κάπως έτσι, νέα επαφή υπήρξε χθες (3/5) μαζί του, ώστε να συνεχιστούν οι διεργασίες για την εκ νέου απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ