aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βρέθηκαν δύο «μαχαιροβγάλτες» του τελικού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν από το θέμα των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου του Βόλου, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ταυτοποίησαν τον έναν οπαδό που κρατούσε μαχαίρι, ενώ βρίσκονται κοντά και στον δεύτερο!

Ο πρώτος είναι οπαδός της ΑΕΚ, ετών 25, άνεργος και διαμένει στην Αθήνα. Ο δεύτερος χούλιγκαν είναι από τη Θεσσαλονίκη και εντοπίστηκε σε βίντεο και φωτογραφίες να χτυπά επίσης με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι) φορώντας full-face. Για τον συγκεκριμένο γίνονται εκτενείς έρευνες μέσω του υλικού που υπάρχει και είναι πλούσιο. Αλλωστε για το σύνολο των επεισοδίων και όσων συμμετείχαν σε αυτά, εξετάζονται και βίντεο από τηλεοπτικά κανάλια που πρόβαλλαν σχετικά πλάνα.

Να σημειώσουμε ότι ως τώρα έχουν «αναγνωριστεί» 15 οπαδοί που συμμετείχαν στα γεγονότα, με τις έρευνες φυσικά να συνεχίζονται και τις Αρχές να εκτιμούν ότι ο αριθμός αριθμός των ατόμων που θα ταυτοποιηθούν για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό θα αυξηθεί αισθητά.

Αλλωστε οι Αρχές των Αθηνών έχουν προχωρήσει σε εννιά ταυτοποιήσεις χούλιγκαν της ΑΕΚ με τις διαδικασίες αναγνώρισης των τεσσάρων να έχει ήδη ολοκληρωθεί. Παράλληλα, ακόμη πέντε δράστες έχουν προσδιοριστεί μέσω του οπτικού υλικού από την Ασφάλεια Αττικής.

Από την πλευράς τους οι Αρμόδιες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη ταυτοποποιήσει πέντε άτομα, αντίστοιχα, που συμμετείχαν στα επεισόδια, τα οποία δεν είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους.

Παράλληλα οι Αρχές εξετάζουν τα στοιχεία αναφορικά με τη συμμετοχή οπαδών της Παρτιζάν (αδελφοποιημένο σωματείο με τον ΠΑΟΚ) στα επεισόδια, με το ρεπορτάζ να λέει πως ήδη υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει σχετικά και γίνεται λόγος για παρουσία 20 Σέρβων.

Πλέον σύντομα εκτιμάται πως θα έχουν συλλήψεις ατόμων που έχουν «αν αναγνωριστεί» και τα οποία είναι πιθανό να προφυλακιστούν. Κάτι που συνέβη πέρσι στα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Λευκάδα στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ