aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Κρούση της Σάο Πάολο για τον Μαρτίνς»!

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Κρούση της Σάο Πάολο για τον Μαρτίνς»!

Νέες βραζιλιάνικες… σειρήνες για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, που έχει γενικότερα πέραση στη χώρα του καφέ και φέρεται να τον έχει προσεγγίσει η Σάο Πάολο!

Media στη Βραζιλία όπως η Globo Esporte μεταδίδουν έναν κύκλο επαφών – προσεγγίσεων της Σάολο Πάολο προς την πλευρά του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Σε πρώτη φάση επισημαίνεται πως η κρούση αυτή δεν έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση και ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένα από τα ονόματα της λίστας της Σάο Πάολο για τον επόμενο προπονητή της μαζί με τον άλλοτε ερυθρόλευκο τεχνικό Μάρκο Σίλβα, τον Μπρούνο Λάγκε, τον Ερνάν Κρέσπο και τον Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βραζιλιάνικες ομάδες έχουν αποπειραθεί να κλείσουν τον Πορτογάλο κόουτς. Στο παρελθόν το έχει επιχειρήσει η Φλαμένγκο ενώ υπήρξε και παλαιότερα φημολογία για τη Σάο Πάολο. Ως γνωστόν ο έμπειρος τεχνικός των Πειραιωτών δεσμεύεται με συμβόλαιο που εκπνέει την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ