aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Ροντινέι»

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Ροντινέι»

Στα χρώματα του Ολυμπιακού ντύνουν τα βραζιλιάνικά ΜΜΕ τον Ροντινέι. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «O dia» ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την ελληνική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτή μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2025.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης με τον μάνατζέρ του είχαν επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην οποία τακτοποιήθηκαν οι όποιες λεπτομέρειες υπήρχαν από τις επαφές που είχαν ξεκινήσει εδώ και ημέρες. Μάλιστα, τονίζει το δημοσίευμα αυτό ότι οι Πειραιώτες ήταν η τελευταία ομάδα που είχε προσεγγίσει τον παίκτη, που είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες για να συνεχίσει σε αυτές την καριέρα του.

Ωστόσο, ο ίδιος γρήγορα αντιλήφθηκε ότι η προοπτική του Ολυμπιακού είναι η πιο δελεαστική για την καριέρα του, όπως και η πρόταση που του έγινε από τους ερυθρολεύκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ